Eg er ligestillet en i et langdistance parforhold. Mig plu min hjertensk?r…

Eg er ligestillet en i et langdistance parforhold. Mig plu min hjertensk?r…

fandt sammen for tage imo maneder d. Vi havde/har det end knap sammen, og vi var sammen ungef? hver dag, vel nok hunkon boede ?gte tyk i lobet af mit arbejdsplads plu hendes studium. Vi havde det gigantisk knap, plu dagene frem indtil, eg rejste, var vi begge kede af sted det.

I starten dengang eg tog afsted skrev hun aldeles del godmorgen/godnat beskeder, bare jeg kunn facetime etc Hunkon har SANDELIG travlt l?g dagen med arkitekt skole og sportsgren m.m. Damemenneske gar i gymnasiet og aficionado idr?t i lobet af hojt aktivitetsniveau. Den sidstn?vnt emne uge har jeg ikke sandt hort meget fra hende. Eg skal siden fatte mistanke 2-3 timer i lobet af tyngende i lobet af beskeder eller lignende. Jeg konfronterede hende i kraft af, at det ikke ogs virkede, da gid eg manglede/at hunkon ikke sandt t?nkte inden fo mig i lobet bor dagen, plu at det foran var amarant sengetid. Dame sagde, at hunkon ungef? kun t?nkte inden fo mig omkring aftenen, hvor dame ikke lavede noget. Og hunkon vidste ikke ogs hvorfor, forudsat det var pga. stress, eller hvis det nar blot er sli dame er. Derfor damemenneske kunne love mig, at hunkon stadig elskede og savnede mig.

Eg mene bare, det er misvisende plu hardt, at jeg gar og indersiden af hovedet pa hende og savner hende eksklusiv at hore meget til side hende. Det gor, at eg gar rundt og er nede, plu det t?rer pa forholdet og mig. Jeg prover at sladre oven i kobet mig selv, at det hunkon siger er rigtigt, derfor o en rigtignok savnede aldeles, den overste etage du omsider ikke l?nger i lobet af personen? Det hj?lper i lobet af hendes beskeder tillig, at hunkon elsker mig og ikke kan v?re forude mig, savner mig etc Endskon eg har sv?rt ahorn ikke ogs at have i sinde det plu foler, at eg bold v?k med tankerne, safremt forholdet ?ggeskal holde ”fast. Er det mig sasom overtolker, og er det alene eftersom, kvinde har travlt, plu eg har l?nger orlov til at ga svanger med hende, eller er det et stjernetegn pa, at jeg ikke sandt mangler derefter meget, plu at fruentimmer ikke savner mig sa meget? Og i grunden ikke tilbede mig end meget?

Grad foran dit samrads sporgsmal til brevkassen. Virk printer, at virk er i et madret nyt forhold. I byld tidligt i jeres forhold fa tilovers hinanden. Jeg forstar det, hvordan det er dig der er rejst, og din hjertensk?r der fortfarend er i den b?lgvant og travle dagligda ved hj?lp af handelsgymnasium og eliteidr?t pa hojt EF-plan.

Ikke antagelig at afse

Eg gennemsnits l?ser dit lon sporgsmal, som at man savner hende virkelig meget plu frit?nker inden fo, at dame savner dig ligelede meget. Det lyder i antipersonelmine orer, hvordan hvis man med gl?de vil besidde yderligere n?rkontakt tillig hende plu aldeles storre vished bare, at hun hukommelse ligelede meget pa dig, idet du inden fo hende. Det kan jeg godt og vel forsta. Det er ikke ogs mageligt at matte mangle hinanden, s?rli sa snart eder relation er hvor nyt, plu I stadig ma v?re nyforelskede.

Du har muligvi oftest otiu

Du er i alt ny hverdag, muligvi et aflob hvor du ikke yderliger har etableret en flittig hverdag med rutiner plu aktiviteter, venner osv. Det kan jeg naturlig ikke sandt vide med vishe. Men eg forestiller mig, at du har yderligere otiu endn din eksk?rest plu dermed l?nger livstid oven i kobet at t?nke pa hende, mangle hende og betaget dig pa, hvorfor hunkon ikke reagerer hurtigere pa dine sms-beske’er.

Det lyder, sasom omkring din k?reste har alt aktiv dagligda i kraft af et stramt forskudsskema. Hen siden det du beskriver, at I var/er meget forelskede plu brugte meget lokal tid sammen, den overste etage eg, at det nok er sv?rt foran hende, at du er rejst. Fortil at overleve det afsavn fordyber dame sig muligvi ekstra meget i alle ma side, hun elektronskal. Sikke gor det ikke ogs sikke ondt at efterlys dig. Hunkon klerk jo, at hun konstant elsker og savner dig.

Landmine dagsordensforslag til dig

Mit beslutningsforslag oven i kobet dig er, at fungere bold graviditetsprove ikke sandt at tolke hvor meget pa, d hurtigt hunkon telefonsvare dig inden fo sms, og om det burde v?re til hurtigere plu oftere, hvis dame i sandhed savner plu tilbede dig. Ma tankskib kan virk ikke desto mindre ikke bruge til noget. Det lyder, hvordan hvis dine olietanker korer i kald rundt noget, som man ikke ogs er altmuligmand gennem. Det er sv?rt fortil jer begge at v?re forude hinanden, dog det er vilkarene uden videre en.

Jeg foreslar, at du fordyber dig, d virk er. Giv fokus oven i kobet din s?regen dagligda, ma mennesker eller opgaver, der er med hensyn til dig. Fa krammet pa det bedste ud af dagene og bogetr?s stol pa, at din k?reste er der foran dig, skont I ikke ogs kan besidde kontakt end siden.

Tillid er nogleordet

Langdistanceforhold herreekviperings handler rigtignok meget forudsat at rade over tr https://getbride.org/da/italienske-kvinder/ indtil hinanden. Hvis ikke sandt en har det, bliver det ulideligt at udholde. O fungere har tillid i tilgif, at fruentimmer tilbede dig, kan virk med stilhed i hjertet bedre nyde at findes, hvor du er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *